Wij, als de leidende Direct Sales Organisatie in het land, bieden op maat gemaakte oplossingen voor ons uitgebreide opdrachtgeversbestand bestaande uit lokale, regionale, landelijke, Internationale en beursgenoteerde bedrijven. Het gebruik van ons uitgebreide netwerk van verkoopprofessionals stelt ons in staat om elke dag uw product of dienst te vertegenwoordigen voor letterlijk duizenden nieuwe potentiële klanten. Deze beoogde nieuwe klanten kunnen altijd rekenen op een optimaal “Waar voor hun Geld”. Door dit sinds de oprichting zo te doen zijn we in staat geweest om onze Regionale Dekking in Friesland inmiddels uit te breiden naar een Landelijke Dekking en liggen we wederom op schema om de jaarlijkse bedrijfsdoelen van Projects 4 You te bereiken.

Hier bij Projects 4 You leggen we de grootste nadruk op het “Hoger leggen van de lat”, zowel op het vlak van professionaliteit als van bedrijfsstandaards. Van iedere Sales Professional wordt verwacht dat hij deze professionaliteit en bedrijfsstandaards naleeft en daarom worden Sales Professionals voortdurend gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er grondige, beleefde en boeiende klantpresentaties worden uitgevoerd. Onze Sales Professionals zijn bekwaam, professioneel en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van verkoopsucces.

Outsourcing van klantacquisitie richting Projects 4 You is de snelste en meest effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken. Een bewezen Direct Sales Model stelt ons in staat om “High Retention & High Value” Klanten aan uw klantenbestand toe te voegen, enorme merkbekendheid te genereren en ongekende aantallen nieuwe klanten aan uw bedrijf te leveren.  

Als nieuwe klantenwerving nog niet tot één van uw kerncompetenties behoord, is het nu echt tijd om u tot de professionals van Projects 4 You te wenden. Veel bedrijven gingen u voor in de realisatie dat ze tijd, energie en financiën kunnen besparen door de klantacquisitie uit te besteden aan de Face-to-Face Sales Professionals van Projects 4 You. Met een “Markt Penetratie Snelheid” die onovertroffen is in combinatie met ongeëvenaard aantal persoonlijke en Face-to-Face Reclame Boodschappen creëert Projects 4 You een effectieve verkoopoplossing voor u.