“People buy People first!”

Projects 4 You begon haar activiteiten in Leeuwarden in 2006. Op het moment dat de bedrijfsgeschiedenis van het bedrijf begon, vormde de organisatie een verkoopteam van slechts 4 personen, waarvan er maar één een managementfunctie had.
Tegenwoordig beschikt de organisatie over een totaal van bijna 150 professionele, goed opgeleide Backoffice Medewerkers, Recruiters, Telemarketeers, Direct Sales Professionals, Team Leaders, Senior Team Leaders, Projectmanagers en Vestigingsmanagers. Bovendien runde de organisatie in 2006 haar activiteiten vanuit één enkel kantoor.

Een aanzienlijke tegenstelling met de 4 Eigen Verkoop Kantoren en meerdere Affiliate Kantoren in de rest van Nederland die tegenwoordig worden gebruikt. De organisatie heeft aan de ene kant diversificatie bereikt in de vorm van verschillende disciplines, te weten Door 2 Door Sales, Telemarketing, Business 2 Business Sales en Branding van nieuwe merken zoals o.a. HFC.

Diversificatie is anderzijds bereikt in de vorm van meerdere product divisies, te weten Energy voor de 12 grootste Energy Providers van Nederland maar ook met o.a. separate Water & Solar producten, Non Profit Organisaties en Goede Doelen, Telecom, Internet en Televisie waarbij Projects 4 You inmiddels Triple Play en zelfs Quadrupel Play pakketten kan aanbieden namens haar beursgenoteerde opdrachtgevers.